Naturlig Skjønnhet 970x250
Snarveier
Tekst annonser
Din egen kropp er den eneste
legen du trenger!
Helbredelse med lys
Banner annonser
Vilkår
Beriktigelse
Vi anstrenger oss for å tilby korrekt, presis og oppdatert informasjon på alternativkatalogen.no. Hvis du finner informasjon på disse nettsidene som ikke tilfredsstiller dette målet setter vi pris på å bli kontaktet på kommentar@alternativkatalogen.no.
Alternativkatalogen gir imidlertid ingen løfter eller garantier om at feil, unøyaktigheter eller ikke-komplett informasjon ikke eksisterer på disse sidene eller sider som er linket til fra disse sidene. I den grad det gis råd på nettstedet er dette ikke ment å erstatte annen rådgivning.
Vi fraskriver oss derfor ansvar for innholdsmessige feil og de konsekvenser som eventuelt måtte oppstå som følge av bruk av informasjon på www.alternativkatalogen.no.
Tekniske krav
Tjenesten støtter Internet Explorer (versjon 4.0 eller høyere), Netscape (versjon 6.0 eller høyere) og Opera (versjon 6.0 eller høyere). For best mulig brukeropplevelse bør man ha en skjermoppløsning på 800x600 piksler eller mer.
Personvern
Vi forutsetter at all informasjon som oppgis på / oppgis frivillig og kun for den hensikt som er beskrevet der informasjonen oppgis. Tjenesten innhenter vanlig besøksstatistikk for sine nettsider. Dette innebærer statistikk som genereres automatisk av webserveren / hostingselskapet, besøkendes IP-nummer, hvilke sider som besøkes, søk som foretas, diverse tidspunkter på handlinger, samt all informasjon som blir lagret av statestikk applikasjonen Google Analytics. Opplysningene benyttes kun i forbindelse med driften og videreutvikling av denne tjenesten.
Nyhetsbrev
Påmeldinger til nyhetsbrev registreres i en egen database. Avmeldinger sletter oppføringen i databasen direkte. Ved hver utsendelse av nyhetsbrev oppgis en hyperlenke hvor avmelding kan skje.