Naturlig Skjønnhet 970x250
Snarveier
Tekst annonser
Din egen kropp er den eneste
legen du trenger!
Helbredelse med lys
Banner annonser
Annonsering
Vi har satt det som en selvfølge at annonsering hos Alternativkatalogen skal være en lønnsom og effektiv markedskanal for din forretning.
Derfor har vi utarbeidet forskjellige produkter for å tilpasse dit behov for annonse størrelse, synlighet og budsjett for markedsføring.

Hos Alternativkatalogen.no vil du rette din annonsering direkte mot besøkende som utelukkende søker etter alternative temaer.
Litt tall og statestikker:
Alternativkatalogen.no har idag ca. 10.000 unike besøkende hver måned, som genererer omlag 30.000 sidevisninger.
Hver av disse unike besøkende genererer igjen i overkant av 10000 søk direkte på nettstedet.

I tillegg til dette så har vi her ikke inkludert søk med manuell navigasjon fra kategori linkene fra Hovedsiden og Finn-tjenestene. Så det aktuelle tallet vil i realiteten være betraktelig høyere. Detaljerte rapporter på de overnevnte tallene kan utarbeides ved henvendelse.
Vi legger jevlig ut rapporter eksportert rett ut fra Google Analytics for å gi kunden en oppriktig og troverdig oversikt over besøkstall og statistikk.
Utover de forskjellige produktene er det en rekke andre fordeler ved å benytte Alternativkatalogen.no som en del av din markedføringstrategi.
Registrer deg som annonsør som annonsør for å få tilgang til din egen "Kundeside" hvor du finner full oversikt over alle muligheter for annonsering samt bestilling av annonseoppføringer.
Noen store kundefordeler:

- Våre nettsider er optimalisert for søkemotorer
Til forskjell fra mange andre kataloger og opplysningstjenester så vil søkemotoroptimaliserte nettsider indekseres automatisk av en rekke store søkemotorer som bl. a Google, Eniro, MSN, AltaVista, Lycos mm.
Dette vil betraktelig øke synligheten både får brukere, medlemer og kunder på internett generelt.
Kort sagt; "Våre kunders informasjon vises i søkemotorene" Se eksempel
- Gjennomtenkt design og layout
Ved å benytte enn lett og luftig layout og en minimalistisk design sørger vi på den måten for at våre kunder kommer i fokus uten forstyrrende elementer fra overveldende bruk av grafikk og farger.


Trenger du å annonsere for riktig målgruppe?


Vi har mange lukrative annonseplasser som dekker de fleste behov for annonsering og synlighet.
Har du ferdig bannere som du ønsker å legge ut? Hvis ikke så kan vår produksjonsavdeling lage banner annonser for deg fortløpende helt gratis ved bestilling av annonseplass?

Se vår produktoversikt
Alternativkatalogen.no benytter seg ikke av inkassobyråer og innkrevings instanser da vi ser på det som uetisk foretning ovenfor våre kunder. Overholdes ikke betalingsfristen på 14 dager så vil annonsen kun bli deaktivert etter 1 måned fra betalingsfrist uten rettslige omkostninger. Annonsen blir aktivert igjen så fort vi har mottat betaling. Det blir heller ikke noe straffegebyr for reaktivering av annonser.

Så hos oss handler du trygt, selv om du ikke skulle være fornøyd med tjenesten eller av annen grunn!

Ja takk, jeg vil registrere meg som annonsør